cea mai frumoasa carte din lume Éric-Emmanuel Schmitt

ISBN: 9789736894121

Published:

Paperback


Description

cea mai frumoasa carte din lume  by  Éric-Emmanuel Schmitt

cea mai frumoasa carte din lume by Éric-Emmanuel Schmitt
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | | ISBN: 9789736894121 | 8.24 Mb

Nuvela Odette Toulemonde a fost ecranizata in 2006 de catre autor, avandu-i in rolurile principale pe Catherine Frot, Albert Dupontel si Jacques Weber. Opt nuvele, opt povesti de iubire, opt femei. De la vanzatoarea modesta la miliardara aroganta cuMoreNuvela Odette Toulemonde a fost ecranizata in 2006 de catre autor, avandu-i in rolurile principale pe Catherine Frot, Albert Dupontel si Jacques Weber.

Opt nuvele, opt povesti de iubire, opt femei. De la vanzatoarea modesta la miliardara aroganta cu trecut misterios, de la sotia dezamagita la amanta sacrificata pentru binele familiei barbatului iubit, de la detinuta politic la printesa nonconformista, chipurile dragostei se schimba, desi nevoia de fericire ramane mereu aceeasi.Cea mai frumoasa carte din lume... are gratia si forta vizuala ale marilor texte literare. (Lire)Fiecare dintre povestirile acestui volum pune in lumina, cu un lirism de o prospetime unica, o ipostaza a sufletului feminin. (LExpress)Schmitt e un povestitor innascut, care are harul de a spune povesti aparent simple, ce contin insa o adevarata filozofie de viata.

(La Libre Belgique)Aceste superbe povestiri ne amintesc de Maupassant prin linia narativa, finalurile neasteptate, umorul sarcastic si patrunderea psihologica. (Kirkus Reviews)Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "cea mai frumoasa carte din lume":


elrancherobargrill.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us