Bobler! Smaken av fest Ingvild Tennfjord

ISBN:

Published:

Hardcover


Description

Bobler! Smaken av fest  by  Ingvild Tennfjord

Bobler! Smaken av fest by Ingvild Tennfjord
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | | ISBN: | 10.29 Mb

En sprudlende morsom og lærerik bok om festens dronning: den musserende vinen.Elsker du bobler? Her lærer du å smake kvalitet, skille stilene og gjøre de beste kjøpene.Phooff! Der har du lyden av fest. Korken som smeller i taket og festen som løfterMoreEn sprudlende morsom og lærerik bok om festens dronning: den musserende vinen.Elsker du bobler?

Her lærer du å smake kvalitet, skille stilene og gjøre de beste kjøpene.Phooff! Der har du lyden av fest. Korken som smeller i taket og festen som løfter seg i stemning. Nordmenn drikker stadig mer bobler, men vet du egentlig forskjellen på cava og prosecco? Hvordan kan du gjøre de beste kjøpene når markedet flommer over av musserende vin?Den kjente vinskribenten Ingvild Tennfjord tar deg med på en underholdende og lærerik reise. Du får kikke bak kulissene til de store champagnehusene, lære om de nye stjernene og klare å skille kopiene fra originalen.

Alt holdt i det humoristiske og lettbeinte språket som gjorde at Tennfjords første vinbok ble nominert til Brageprisen i 2013.På bare to timer får du overblikk over et hav av nytelse på flaske. I tillegg til vintips til alle anledninger og prisklasser, hører du de gode fortellingene bak de forførende boblene.

Hvorfor begynte Formel 1-kjørerne å sprute champagne fra seierspallen? Og hvordan kunne en søppelhaug utenfor Paris lage verdens mest eksklusive drikk? Denne boka sprudler, som den dyreste champagne.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Bobler! Smaken av fest":


elrancherobargrill.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us